Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Eindexamen HaFaBra-directie

Muziekhuis Lombok Makassarstraat 84, Utrecht

Dit is mijn eindexamen HaFaBra-directie.

WesterHarmonie: Dodenherdenking

Herdenkingsmonument Zittende Vrouw Bos en Lommerweg, Amsterdam

De jaarlijkse dodenherdenking in Bos en Lommer, Amsterdam, kon eindelijk weer op de traditionele manier worden herdacht. De WesterHarmonie mag de kransleggingen opluisteren. Dit keer onder leiding van onder getekende.Hier volgt binnenkort meer informatie over dit optreden.

Concertorkest Laurentius: Concert Berkhout Marente Lisse

Berkhout, Marente Berkhoutlaan 15, Lisse

Het is mijn eerste concert met het Concertorkest van Muziekvereniging Laurentius uit Voorschoten. Sinds februari van dit jaar sta ik als vaste dirigent voor dit leuke orkest. Na 10 repetities mogen we in verzorgingshuis Berkhout een mooi concert verzorgen aan de bewoners. Het was een heel fijn optreden, voor de muzikanten van het Concertorkest, voor ...

Lees meer

Dindua Enkhuizen: Optreden Opstand ende bevrijdingh

Muziekvereniging Dindua uit Enkhuizen staat vandaag in de binnenstad in Enkhuizen en historische kledij te spelen. En ik heb de eer om als dirigent in te vallen. Uiteraard ook passend gekleed. We stonden tussen 14.30u en 16.30u op de hoek Boekbindersstraat/Zuiderhavendijk in Enkhuizen. De Noord-Hollandse Courant heeft een artikel en een video over de dag ...

Lees meer

Concertorkest: Optreden Weekend van Voorschoten

Voorstraat, Voorschoten Voorstraat, Voorschoten

Een gezellig optreden in het centrum van Voorschoten. Met op het programma een mix van filmmuziek, pophits, en wat klassiek.

Concertorkest: Dorpsconcert binnenstad Voorschoten

Schoolstraat, Voorschoten Schoolstraat 140, Voorschoten

Het Concertorkest van Muziekvereniging Laurentius Voorschoten gaat het centrum van Voorschoten opluisteren. Locatie: tegenover de Hema.